Schoonmaak voedingssector
Het schoonmaken in de voedingssector is vraagt om een andere manier van schoonmaken dan de reguliere schoonmaak. Group Sari maakt schoon volgens de HACCP-normen en HACCP-richtlijnen.
Of het nu gaat om het schoonmaken van een keuken in een restaurant, hotel, bar, café of discotheek, iedere zaak vraagt een andere manier van schoonmaken en hiervoor maken wij altijd in overleg met u een schoonmaakprogramma op maat.
Group Sari kan het onderhoud geheel of gedeeltelijk uit handen nemen en volledig toegespitst op uw noden en wensen. Door de flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij de werkzaamheden zowel overdag als ‘s nachts uitvoeren. Hierdoor blijft de overlast voor uw zaak; uw personeel en uw gasten tot een absoluut minimum beperkt.
Uw zaak wordt professioneel schoongemaakt door onze ervaren medewerkers. Zowel eetzalen, bars, ontvangstruimtes, toiletten of inkomsthallen worden door ons grondig gereinigd en schoon en fris achtergelaten. Want een schone zaak is uiteraard uw en ons visitekaartje. We gebruiken bij het schoonmaken ecologische producten en eco-vriendelijke materialen om uw horecazaak er blinkend en hygiënisch uit te laten zien zodat uw klanten zich overal in uw zaak thuis voelen.
Hoeveel kost de schoonmaak in de voedingssector?
Vraag hier uw offerte voor het schoonmaken van uw horecazaak.